SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatsa'da Başbakan hazırlığı

Fatsa'da Başbakan hazırlığı

16 Aralık 2013 Pazartesi - 15:57




21 Aralık Cumartesi günü Ordu’nun Fatsa ilçesine gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilgili Fatsa Belediyesi hazırlıklara başladı





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilgili Hükümet Konağı önündeki yeni meydanda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “21 Aralık Cumartesi günü Sayın Başbakanımız Ordu’ya gelecek. Ordu’daki miting ve programları çerçevesinde Fatsa’da da aynı gün mitingimiz olacak. Cumartesi günü saat 13.00’te Hükümet Konağı önündeki yeni meydanda inşallah Sayın Başbakanımızı karşılayacağız. Burada Sayın Başbakanımız halkımıza hitap edecek, miting yapacak. Bu vesile ben bütün hemşehrilerimizi özellikle de Fatsa ve çevresindeki ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki vatandaşlarımızı Fatsa’mızdaki bu mitinge davet ediyorum. Cumartesi günü saat 13’de Hükümet Konağı önündeki yeni meydanda inşallah Sayın Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu Ordu’muz ve Fatsa’mız için çok mutluluk verici, inşallah neticesi de çok güzel olacak. Fatsa’mız kazanacak, Ordu’muz kazanacak. Cumartesi günü yeni meydanımızda buluşmak dileğiyle bütün hemşehrilerimize saygılar sunuyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap