SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güç veren gazete

Güç veren gazete

23 Nisan 2016 Cumartesi - 10:06




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AP’nin aldığı kararı değerlendirerek, “Demokrasiden bahsediyorsunuz, bir dön kendine bak! PKK’yı kim





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, birtakım açılış ve ziyaretler için geldiği Trabzon’da gazetemiz yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Trabzon’daki yerel medyanın çok önemli bir sağduyu geliştirdiğini söyleyen Bakan Soylu, “Yerel medyamız ellerinden geldiğince yapmış oldukları haberlerle hem hemşehrilerimizi hem de Türkiye’yi buluşturuyor. Bu kadar güçlü bir yerel medya ağının bulunması ve buna amiral gemisi olarak Karadeniz Gazetesi’nin ciddi bir şekilde güç vermesi, öncülük etmesi Trabzon’un bütün hücrelerini ayakta tutuyor. Bu çok önemli bir şeydir” dedi.

Öğreteceğimiz çok şey var

DHKP-C elemanı bir teröristin Belçika’da muhafaza edildiğini söyleyen Soylu, “Biz mi ediyoruz? Siz ediyorsunuz. Demokrasiden bahsediyorsunuz. Bir dön kendine bak bakalım! Irkçı partiler son yıllarda hangi noktaya kadar geldi? PKK’yı kim besliyor, nereden besleniyor, kim destekliyor, orada oluşturulan derneklere kim para yardımı yapıyor, hangi devletler hangi fonlar üzerinden destek oluyor? Bunları görmezden gelip Türkiye’ye ait, düzmece, ilgisiz, kulaktan dolma birtakım militanların ortaya koyduğu sözlerle birlikte Türkiye adına raporlar yapacaksınız. Güzel bir söz vardır: Güneş balçıkla sıvanmaz. Onun için biz istikametimize devam edeceğiz. Onlara öğreteceğimiz çok şey var” dedi

Gazetecilik anlayışı


“Yerel medyanın eksikliği hissedildiğinde nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarız” diyen Bakan Soylu, “Bu eksikliği hissetmemek için hem kıymetini biliyoruz hem de burada ortaya koyulan gazetecilik ve gazetecilik anlayışını da tebrik ve takdir ediyoruz” dedi.

Sevgi ve sevdayla

Çalışma hayatı dolayısıyla çoğu günler Trabzon dışında olduklarını dile getiren Soylu, “Bazen sevdiklerimizin gayret göstererek açtıkları işletmeleri, attıkları güzel adımları, çocuklarımızın hem yerel hem de ulusal başarılarını takip ettiğimiz ve bütün toplumun taleplerini, isteklerini ve beklentilerini ortaya koydukları muhteşem bir mecrasınız. Bu mecra çok iyi yönetiliyor. Sizleri tebrik ediyorum. Bu iş ancak sevgiyle ve sevda ile olur” dedi.

MEHMET ALi YILMAZ’A MiNNETTARIZ

Hem sağduyusunu hem ilgisini hem de emeğini Trabzon’dan ve hemşehrilerimizden hiçbir zaman eksik etmeyen Sayın Bakanımız Mehmet Ali Yılmaz’a minnettarız” diyen Bakan Soylu, şunları söyledi: “Hem bakışına hem de babacan tavrına, bütün Trabzon ile ilgili sevgisine, muhabbetine ve hemşehrilerimize olan o kapsayıcılığına hep birlikte müteşekkiriz. Özellikle bu gazetenin Trabzon’da sürekli devam etmesi çok önemli. Yalnız, Mehmet Ali Yılmaz Bey kadar Soner Yılmaz’ı da unutamayız. Soner Bey de işi iyi bir şekilde devam ettiriyor.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap