SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haddini bilmezsen sana haddini bildirirler!

Haddini bilmezsen sana haddini bildirirler!

19 Ocak 2017 Perşembe - 13:48




Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazinin kendisine gelen şikayetine çok sinirlendi ve İlçe Kaymakamına seslendi: Haddini bil! Sen kendini ne sanıyorsun?





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de 35. Muhtarlar Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Seçimle gelinen görevlerin ilk basamağının muhtarlık olduğunu söyleyen Erdoğan, son kademesinin ise Cumhurbaşkanlığı olduğunu beirterek konuşmasına başladı.

Türkiye'nin bulunduğu konuma kolay gelmediğini ifade eden Erdoğan bunu güzel bir benzetme ile anlattı.

ULU ÇINARA BENZETTİ!

"Ulu çınarın yanında bir kabak filiz vermiş. Yağmur ve güneşle hızla büyüyen kabak, neredeyse çınarın boyuna ulaşmış. Böbürlenen kabak çınara 'Sen ne kadar sürede bu hale geldin' diye sormuş. Çınar '90 yılda' derken, kabak 'Ben 2 ayda senin boyuna geldim' demiş. Yaprakları dökülen kabak, duruma şaşırmış. Çınar, 'Benim 90 yılda geldiğim yere sen 2 ayda geldiğin için ölüyorsun' diye cevap vermiş.


Biz bulunduğumuz yere 2 ayda gelmedik; 2 bin yıllık devlet geleneğimiz, bin 400 yıllık medeniyetimiz, coğrafyamızda 1000 yıllık varlığımız vardır. Biz göçebe devleti değiliz. Kökü mazide olan ati bir devletiz."

"O KAYMAKAM İÇİN GEREĞİ YAPILACAK"

Zaman zaman bazı şikayetler aldığını ifade eden Erdoğan, "Bir gazimizi aradım. Ve gazimiz evraklarını gönderiyor fakat evraklar işleme konmuyor veya ağırdan alınıyor. İlgili yerlere de durumu bildirdim. Buradan sesleniyorum, ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun, sen orada kalıcı mısın? O gazi kendini niçin feda etti, bu vatan için feda etti.

Köprünün üstüne bu vatan, bu millet için yürüdü. Sen o makamda varsan o gazi için varsın, haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da haddini sana bildirirler. Nitekim, İçişleri Bakanıma da söyledim, gereği yapılacaktır. Çünkü bizim şehitlerimize olan borcumuz farklıdır. Bizler bunun gereğini aksatmadan yerine getirmek zorundayız. "

"GÜN GELİR HESAP DÖNER"


"DEAŞ denilen, YPG denilen örgütlere verilen gizli-açık desteğin paratoner gibi bölgemize ve ülkemize çekmeye kalkıştığını çok iyi biliyoruz. Çok kısa bir sürede bitebilecek El Bab operasyonun gerisindeki sebeplerin gayet farkındayız. Bizim başımıza çorap örmeye kalkanlar, kendi başına ördükleri ağın farkında değiller. Bu kirli hesabın döneceği gün de yakındır. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Milletimiz bunca saldırıya rağmen hala ayaktaysa, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin duası sayesindedir. Türkiye yıkılırsa, sadece bir ülke yıkılmış olmaz, nasıl dua ediyorlar biliyor musunuz? Medine'de bir Müslüman kardeşimiz, Suudi değil, televizyonda izliyorlar, iş ne zaman tersine dönüyor, kalkıyor oğluna diyor ki, 'Oğlum ne kadar paran var, al gel'. 92 yaşında, getiriyor paraları, valizde de var diyor onları da getiriyor. 'Oğlum, eğer o gece onlar Türkiye'de başarılı olsaydı biz her şeyimizi kaybederdik. Kabe'de bu paraları fakir fukaraya dağıt' diyor. Bu işin görünmeyen boyutu var. Bu millet çok seviliyor, ama biz de tüm dünyadaki ümmeti çok seviyoruz.

"FETÖ SORUŞTURMALARI DEVAM EDECEK!"

FETÖ soruşturmalarında bugüne dek 43 bin kişinin tutuklandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 95 bin kişi nin de kamudan ihraç edildiğinin ve daha bu temizliğin devam edeceğini açıkladı.

"ATACAK KURŞUNLARI KALMADI"


"Döviz kuru üzerinden ekonomimize darbe vurulmaya çalışılıyor. Yatırımları engellemek için her fırsat kullanılıyor. AB başta olmak üzere pek çok kuruluş haksız ithamlar yöneltiyor. Stratejik ortak dediğimiz ülkelerin yalanlarını, riyakarlıklarını saymıyorum bile. Ne raporu hazırlarsanız hazırlayın, bizim raporumuzun sahipleri buradadır. Hans'ın, Corc'un hazırladığı raporlar bizi bağlamaz. Sanıyorlar ki her yerden saldırırsak, Türkiye'ye diz çöktürürüz, pes ettiririz.

Bu ülkeyi etnik köken, mezhep, meşrep, terör örgütleri, ekonomi üzerinden yıkamadılar, artık atacak kurşunları kalmadı. Bundan sonra sıra bizde. Bir kez daha ilan ediyorum, Türkiye savunma pozisyonunu terk edip hücum pozisyonuna geçmiştir.

Kimsenin bizi terörle, ekonomiyle, ihanet çeteleriyle hırpalamasına izin vermeyeceğiz. Türkiye'nin yanında olmayan karşısındadır prensibiyle mücadele alanımızı genişleteceğiz. Hiç kimse merak etmesin, Türkiye bunu başarabilecek güce, azme, kararlılığa sahiptir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap