SON DAKİKA



Haber > Gündem > Herkes hoş karşılıyor

Herkes hoş karşılıyor

24 Haziran 2014 Salı - 12:40




Cumhurbaşkanlığı için çatı adayı olarak önerilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, adaylık başvurusu evraklarını tamamlamak amacıyla Çağlayan’daki İstan





Saat 10.40 sıralarında 2 koruması, avukatı ve basın danışmanı ile Adalet Sarayı’na gelen İhsanoğlu, vatandaşların kullandığı C Kapısı’ndan girerek X-Ray cihazından geçti. İhsanoğlu’nu özel güvenlik görevlileri “Hoşgeldiniz” diyerek karşıladı. 4’üncü katta bulunan Adli Sicil Bürosu’na giden İhsanoğlu’nun sıraya girdiğini gören personel içeriye davet ederek bekletmeden evrakını hazırladı. Adli sicil bürosunda işlemleri 5 dakika süren İhsanoğlu memurlarla tokalaştıktan sonra yine vatandaş girişinden çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İhsanoğlu şunları söyledi: “Sebebi ziyaretimiz, müracaat dosyasını tamamlamak için gerekli adli sicile ait kaydı almaktır. Bizzat kanundaki hükme göre şahısların kendilerinin alması lazım yani vekalet yolları da var ama ben kendim gelip almak istedim. Sağ olsunlar iki dakikada verdiler. Demek ki endişe edecek bir şey yok.” Bir gazetecinin, “Personel sizi hoş karşıladı” sözleri üzerine İhsanoğlu, “Herkes Allah’a şükür gittiğimiz her yerde çok hoş karşılıyor. Müspet ve ince ifadelerle, hayırhah düşüncelerle iyi temennilerini ifade ediyorlar” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap