SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hizmetin en iyisini yapacağım

Hizmetin en iyisini yapacağım

25 Şubat 2015 Çarşamba - 03:35




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, “Trabzon’un değil bölgenin en güçlü adayı olmak için çalışıyoruz” dedi.





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Tek-Art Medya Merkezi Yayınlar Kurulu Başkanı Halil Şanlı’yı ziyaret etti. Basın camiasına uzak olmadığını belirten Köseoğlu, “Bünyenizde bulunan Zigana TV’nin eski adı Gökkuşağı TV’de kurucu yayın yönetmeni olarak görev yaptım. Trabzon’un sorunlarını yakından takip eden birisi olarak sadece Trabzon’un değil bölgenin en güçlü adayı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Bizler sürekli halkımızla ve parti üyelerimizle bir olduk birlik olduk. AK Parti’nin her kademesinde aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi ise Genel Merkezimiz uygun görürse bu çalışmalarımızı vekil olarak devam ettireceğiz. Trabzon’a ve bölgemize en iyi hizmeti etmek için bu güne kadar yaptıklarımız bu günden sonra yapacaklarımızın teminatı olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap