SON DAKİKA



Haber > Gündem > İllerle ortak çalışma önerisi

İllerle ortak çalışma önerisi

04 Mart 2015 Çarşamba - 10:25




Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan, TEK-Art Medya Grubu Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı’ya çok özel açıklamalarda bulundu.





ORTAK EYLEM PLANI

Aykan, Trabzon’dan diğer bölge illerine kaydırılan projelere değindi. Bölgede vilayetlerle tartışmamız yanlıştır diyen Asım Aykan, “Trabzon bu bölgenin büyük babasıdır. Amiral gemisidir, bölge merkezidir. Oraya giden nimet bize gelir, bize gelen oraya gider. Tam tersine Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Trabzon’da Karyolları Bölge Müdürlüğü bu vilayetlerdedir. Bizim bir araya gelip, ortak eylem planları geliştirip siyasi iradenin önüne koymamız gerekir. Mesela bunlardan bir tanesi turizimdir. Hepimizi ilgilendiriyor. Bu havza turizm havzasıdır. Onla ilgili eylem planı yapacağız gideceğiz, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza biz anlaştık hepimizin altında imzamız var. Hepimizin ittifakı ile şunları istiyoruz bölgemizde. Daha etkili olmaz mı? Proje nereye giderse gitsin buraya gelir. Medyada anlaşılmayan beyanlar onları da sıkıntıya sokuyor, bizi de sıkıntıya sokuyor. Haber değeri varmış gibi gözüküyor ama şehir bir şey kazanmıyor. Sonuçta hep beraber kaybediyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap