SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstikrar sürecek!

İstikrar sürecek!

28 Şubat 2015 Cumartesi - 10:48




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Şeref Malkoç, Trabzon’un sorunları ve ihtiyaçlarına dikkat çekti.





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Şeref Malkoç, “Hem Trabzon’un hem de ülkenin gündemi çok yoğun. Geçenlerde Somali büyükelçiliğimizin önünde bomba patlatıldı. Sonra Afganistan’da Kabil’de bomba patlatıldı. Bu bombaların kimler tarafından patlatıldığı belli. Türkiye de bunu biliyor. Türkiye’ye denilmek isteniyor ki; ‘Biz sana Diyarbakır’ı, Hakkari’yi çok görüyoruz. Senin ne işin var Kabil’de veya Somali’de?’ Ama kim ne derse desin, Türkiye büyümeye devam edecektir. İstikrar Türkiye’de sürecektir. Bu istikrarın en önemli teminatlarından biri de önümüzdeki 7 Haziran seçimleridir” dedi.

Trabzon’un sorunları ve ihtiyaçlarına dikkat çeken Malkoç, “Bugüne kadar çok güzel yatırımlar yapıldı. İnşallah bu seçimden sonra Trabzon iyice toparlanacak. Gerek ikinci pist, gerek ikinci üniversite, gerek demiryolu, gerek çevre yolu konusunda talepler inşallah Ankara’dan daha güçlü şekilde duyulacak ve takip edilecektir. Bu seçimin en önemli dönüm noktalarından birisi, 2023’e giden yolda yeni Türkiye’nin inşasında yeni anayasa yapımıdır. Hukukçu olmam nedeniyle, inşallah milletvekili olursak tüm bunlara katkıda bulunacağım inancındayım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap