SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kasapoğlu: 2 kişi daha sorguya alındı!

Kasapoğlu: 2 kişi daha sorguya alındı!

02 Eylül 2022 Cuma - 16:11




Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF binasına yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.





Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF binasına yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tüm camiaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz bu saldırıda kimsenin zarar görmemiş olmasıdır. Rabbim bizi bütün kötülüklerden korusun."

"İki saldırgan da dün gece yakalandı. İçişleri Bakanımız ile konuştum. Hem silahları alındı incelemede, hem de saldırganlar sorguda. Bu saldırganlarla ilgili 2 kişi daha alındı ve onlar da sorgulanıyor."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, "TFF'ye yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz. Doğru bildiğimiz yoldan devam edeceğiz." dedi.

Saldırıda kullanılan silah sazlık ve derede arandı


Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki merkez binasına düzenlenen saldırıda kullanılan silah sazlık alan ve derede arandı.

Alınan bilgiye göre, merkez binaya karşı 11 atışın yapıldığı değerlendirilen, 5'inin isabet ettiği olay sonrası yakalanan şüpheliler C.U. ve O.G'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki ifade işlemleri sürüyor.

Emniyet güçleri tarafından olay yerindeki inceleme çalışmaları da devam ediyor.

Deniz Liman Şube Müdürlüğüne bağlı sualtı arama ve kurtarma ekipleri, Riva'daki Çayağzı Deresi ve sazlık alanda saldırıda kullanılan silahın bulunması için arama gerçekleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap