SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müdür paralel avlandı!

Müdür paralel avlandı!

07 Temmuz 2014 Pazartesi - 11:27




17 Aralık operasyonlarından sonra Trabzon’a atanan Emniyet Müdürü Murat Köksal göreve gelir gelmez emniyetteki paralelci polisleri pasif görevlere çek





TEPKİ TOPLAMIŞTI Türkiye gündemine bomba gibi düşen 17 Aralık operasyonunun ardından birçok şehrin emniyet müdürü değiştirilmiş ve Murat Köksal Trabzon’a atanmıştı. Köksal Trabzon’a atanır atanmaz emniyet içinde "paralelci" diye nitelendirilen yüzlerce polisin birimlerini değiştirerek onları pasif görevlere çekti. Bu değişiklikler emniyette büyük tepki toplamıştı. HANGİ BİRİMLERE? İçişleri Bakanlığı, son yayımladığı kararnameyle, paralelci diye daha önceden görevden aldığı 4 polis müdürünü Trabzon’a atadı. Emniyete bomba gibi düşen bu atama haberiyle Köksal’ın moralinin bozulduğu iddia edildi. Köksal’ın gelecek müdürleri hangi birimlerde değerlendireceği merak konusu. ONLARA PARALELCi DEDiLER Trabzon’a atanan eski Artvin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ahmet Eker, Ankara Koruma Şube Müdür Yardımcısı Abdullah Özbek, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli Murat Akgül, İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız paralelci diye daha önceden görevden alınmışlardı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap