SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 08.06.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 08.06.2024

08 Haziran 2024 Cumartesi - 09:03




Olaylar ve Yaşananlar | 08.06.2024





TRABZON BUGÜN VE YARIN SESSİZ OL!

8 ve 9 Haziran’da gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumu sınavına bu yıl 3 milyon 36 bin 945 kişi girecek. Bugün ve yarın Üniversite sınav heyecanı yaşayacak tüm evlatlarımızın Allah yardımcısı olsun Bu zorlu maratonda vatandaş olarak bizlere de çok büyük görev düşüyor. Sınav saatleri boyunca saat 10.00 ile 13.00 arası lütfen herkes sakin olsun sınav yerlerinde  araçlar korna çalmasın trafik sıkışıklığı yaşanmasın gürültüden uzak durulsun. Bu dayanışma hem sınava girecek evlatlarımız-aileleri ve bizler için bir insanlık sınavı aynı zamanda. Bugün ve yarın üçer saat diş sıkalım kurallara uyalım. Bu arada Trabzon Emniyet Müdürlüğümüzü de öğrencilerin sınava girecek okullara ulaşmasında trafik sorunu yaşanmaması noktasında daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Güvenlik güçleri de bugün ve yarın izni filan bıraksın bu işe odaklansın en azından dua alırlar

ESKİ DÜŞMANLAR YENİ DOSTLAR!

AK Parti’nin eski Trabzon milletvekili Muhammet Balta’nın önceki gün kızı Gülşah Balta’nın Ankara’da eczanesi, geniş katılım ile açıldı. Bir çok isim açılışa katıldı. Açılışta adeta kanka gibi bir-birlerine sevgi gösterisinde bulunan eski iki vekilin samimiyeti dikkatimizi çekti. Bir zamanlar aralarında kara kediler gezen küs ve dargın olan Ayşe Sula Köseoğlu ile Bahar Ayvazoğlu’nun dayanışması biliyoruz ki iki eski milletvekilini görenlerin gözlerini yaşartmıştır! Eski dosttan düşman mı olmaz eski düşmandan dost mu olur bilemedik? Ah bu siyaset var ya! Bir zamanlar bir-birlerine neler- neler söyleyenler tavır alanlar sonra böyle kanka oluveriyorlar! Onun için böyle zamanlarda kimsenin tarafında olmamak gerek. Bizden sizlere tavsiye ,arada kalırsınız sonra! İki günlük dünyada kimse hesap kitap peşinde koşmamalıdır diyoruz…Paylaşılmayan nedir?

ÖĞRENCİLER STRES ATTI!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Üniversite Hazırlık Kursu'nda eğitim alan öğrenciler için AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından dün sınav öncesi Ganita Sahil Parkı’nda tekne turu düzenlendi. Etkinliğe Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler oldukça keyifli huzurlu bir gün geçirdi. Gerginliklerine ilaç geldi.  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan ve ekibini kutluyoruz. Bu tür organizasyonlar daha sık yapılmalı. Gençlerle dayanışma kaynaşma ve paylaşma noktasında olunmalı.

KONGRE 2024’TE YAPILSIN!

Yerel seçimlerin ardından ikinci parti konumuna düşen AK Parti’de kongre sürecinin yaşanması bekleniyor.  AK Parti  yönetimi yapılması planlanan kongrenin 2025 yılında yapılması gerektiğini düşünürken bu fikre katılmayanlar da kongrenin bir an önce bu yıl içinde yapılması noktasında görüş belirtiyor. Aktarılanlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre tarihi için ikna edilmiş olsa da hem parti içerisinde hem de Kızılcahamam kampına katılanlar arasında kongrenin 2025 yılında yapılması fikrine tepki gösterenler var. Erdoğan’a sunulan taslak takvime göre ise bu sonbaharda ilçelerden kongre sürecinin başlatılması, 2025 yılının Mayıs veya Eylül ayında büyük kongrenin yapılması öngörülüyor.

ZAMSIZ BİR GÜN OLMAYACAK MI?

Türk Telekom, internet tarife fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Yeni zamlı tarife, ​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Kurumdan yapılan açıklamaya göre zam oranı ortalama yüzde 15 olacak. Yapılacak zammın ardından bireysel ve kurumsal tarifelerde 12 Mbps'ye kadar hız sunan en düşük internet paketinin fiyatı 650 TL'den 755 TL'ye yükselecek. En pahalı paketi olan 1000 Mbps'ye kadar hız sunan limitsiz paketin fiyatı ise 1500 TL'den 1720 TL'ye çıkacak. Diğer bir yandan hat dondurma işlemi 300 liradan 360 liraya çıkarken hat kapatma ücreti 179 liradan 225 liraya yükselecek. Devir ücreti 209 liradan 249 liraya çıkarılırken nakil ücreti ise 450 liradan 540 liraya çıkarılacak.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap