SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ölüm virüsü!

Ölüm virüsü!

04 Nisan 2015 Cumartesi - 10:34




Bakan Müezzinoğlu’nun 20 gün önce, "Abartmayın, 1 kişi öldü", önceki gün de "Artık inişe geçti" dediği domuz gribi kabus olup üzerimize çöktü. 





Ölümcül virüs son olarak dün Rize’de gencecik bir kızı hayatının baharında yaşamdan kopardı. Uzmanlar uyarıyor: Aman dikkat!

TEHLİKE BÜYÜK

Halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü 3-5 yılda bir Türkiye’ye uğruyor, canlar yakıyor, çok sayıda can alıyor. Devlet önlem alacağına halktan gerçekleri gizliyor, tehlikenin büyümesine, can kaybının artmasına neden oluyor.

RAKAM ARTIYOR

Yaklaşık 20 gün önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Domuz gribinden 1 kişi öldü. Olağanüstü bir durum yok" demiş, önceki gün de "İnşallah bir haftaya kadar düşecek" ifadesini kullanmıştı. Türkiye’de 47 kişinin can aldığı ölümcül virüs yine yürekleri parçaladı.

SON KURBAN ESRA


Antalya, Kocaeli, Sivas, Samsun ve Mersin’de domuz gribinden ölümler yaşandı. Aileler tedirgin ve korku içinde iken son ölüm haberi Rize’den geldi. RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde karantina altında tutulan 4 hastadan Esra Civelek (22) hayatını kaybederken, ikisi sağlığına kavuştu, birinin ise tedavisine devam ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap