SON DAKİKA



Haber > Gündem > Partililer Aykan'ı bağrına bastı!

Partililer Aykan'ı bağrına bastı!

14 Şubat 2015 Cumartesi - 09:57




Trabzon eski belediye başkanı ve 2 dönem milletvekiliği yapan Asım Aykan, partililerin yoğun desteği altında "Biz biriz, biz AK Partiliyiz" diyerek mi





Trabzon’da iki dönem milletvekilliği yapan ve Trabzon Belediyesi Başkanlığı görevinde bulunan Asım Aykan dün AK Parti İl Başkanlığı binasında milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Adaylık başvurusunu AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye veren Aykan sonrasında basın toplantısı düzenledi. Asım Aykan’ı desteklemek için il başkanlığına gelen 200’ün üzerinde partili izdihama neden oldu. Ankara’da Etik Kurul görevinde bulunması nedeniyle bir süre AK Parti’de siyasetten uzak kaldığını belirten Aykan, "Bize neredeydi diye soranlar olabilir. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bir görev yürüttük. Şimdi rozetimizi takarak sürece dahil olduk. Bundan sonra hep birlikte olacağız" dedi. BİZ BİRİZ, AK PARTİ’YİZ! Parti teşkilatlarıyla halkın sesine kulak vermek zorunda olduklarını belirten Aykan, "Trabzon’da size ihtiyacımız var. Lütfen bu işten kaçmayın, gelmezseniz vebalı var dediler. Bizim Trabzon insanına karşı olan borcumuz malumdur. Bütün enerjimle Trabzon’umuzun tekrar ayağa kaldırmak, özlenen yerlere taşıyabilmek için aday adayı oluyoruz. Eğer AK Parti gelmemiş olsaydı Türkiye büyük sıkıntılarda olacaktı. Demokrat, muhafazakar ve ak olan herkese kapımız açık. Bizim yanımızda olmayan arkadaşlar da partimize koştular. Bu yüzden doğru yolda olduğumuzu gördükçe Allah’a hamdediyoruz. 2023 hedefine inşallah hep birlikte koşacağız. Trabzon’un ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Biz biriz, AK Parti’yiz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap