SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'ya darbe!

PKK'ya darbe!

12 Ocak 2017 Perşembe - 09:54




Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonunda Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda roketatar ve makinalı tüfek mühimmatı bulundu.





Kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Hakkari'de yapılan  operasyonlarla ilgili olarak TSK'dan açıklama yapıldı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT

'Hakkâri ve çevresindeki arazilerde BTÖ mensubu teröristlere yönelik operasyonlar devam etmektedir. Hava şartlarının çok ağır olduğu bölgede, operasyonlar belli aralıklarla arama/tarama şeklinde de icra edilmekte ve bu kapsamda teröristler tarafından araziye, daha sonra kullanılmak üzere saklanmış olan silah ve mühimmatlar ele geçirilmektedir. Bu faaliyetler esnasında teknolojinin sağladığı imkânlardan da faydalanılmaktadır.

ÇOK SAYIDA SİLAH BULUNDU

Hakkâri 3'üncü Piyade Tümeni 7'nci Hudut Alayı Komutanlığı kuruluşundaki DAĞLICA Tabur Komutanlığı tarafından istihbarata dayalı icra edilen keşif ve devriye faaliyetleri sonucunda Dağlıca Bazı deresi bölgesinde kayaların arasına saklanmış halde 6 adet RPG-7 mühimmatı ve 6 sevk fişeği ile 636 BİKSİ Makinalı Tüfek mühimmatı bulunmuştur.'


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap