SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saşırtan diyalog!

Saşırtan diyalog!

01 Aralık 2013 Pazar - 09:49




Başbakan, aday tanıtım töreninde Ordu Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz’a eliyle ‘3 çocuk’ uyarısı yaptı. Yılmaz, "Bu sorunu çözeceğim" yanıtını verd





AK Parti aday tanıtım toplantısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Ordu Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Başbakan, Yılmaz’a 3 çocuk işareti yaptı. 2 çocuklu Yılmaz bu isteğe evet dedi. Enver Yılmaz, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın üç çocuk istediğini, bunun dünyada model olduğunu belirterek, “Başbakanımızın bana o işareti ile birlikte üç çocuk konusundaki ihtimamı belli. Bu sloganı hem Türkiye hem Rusya başta olmak üzere dünyada model alan ülkeler de oldu. Sayın Başbakanımız bize bu işareti yaptığında kendisiyle konuşmamda bu sorunu çözeceğimizi söyledim. Biz kendi aramızda anlaştık. O işaretle biz göz göze, gönülden ne denilmesi gerektiği konusunda mutabakata vardık” dedi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap