SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Sevgili halkım" deyip saat 22'yi işaret etmişti: Kılıçdaroğlu'ndan o açıklama geldi

"Sevgili halkım" deyip saat 22'yi işaret etmişti: Kılıçdaroğlu'ndan o açıklama geldi

27 Ocak 2022 Perşembe - 09:36




Sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yapacağını duyuran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun!" dedi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı duyuru üzerine, önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun!" ifadeleriyle yaptığı paylaşımda şu açıklamaları yaptı.

 

Sevgili Halkım,
Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun! pic.twitter.com/iNNzemU9kS — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 26, 2022

NE OLMUŞTU?

Kemal Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bugün saat 22.00’de bilgi vereceğini söylemişti.


Kılıçdaroğlu mesajında, “Sevgili Halkım, bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere... “ ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap