SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sil baştan başlamak gerek bazen

Sil baştan başlamak gerek bazen

13 Ocak 2017 Cuma - 08:25




Ligin ilk yarısını 18 puanla 13.sırada bitiren Trabzonspor, bu akşam yeni yılda yeni umutlara doğru yol almak için Bursaspor deplasmanında 3 puana uza





ÜÇ PUANLA BAŞLASIN

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk yarısını büyük hayal kırıklıkları ile geride bırakan Trabzonspor, ikinci yarının ilk maçında bu akşam Bursaspor’a konuk olacak. İlk yarıda 16 maçta topladığı 18 puanla zirvenin 18 puan gerisine düşen Bordo-Mavililer, Bursaspor’u yenerek ikinci yarıya umutlu bir giriş yapmak istiyor. Karadeniz ekibi Bursaspor maçıyla yeni bir sayfa açmayı arzuluyor.

YENİLER SAHNE ALIYOR

Kadrosunu Emmanuel Mas, Joao Pereira, Carl Medjani ve Olcay Şahan ile güçlendiren Trabzonspor’da Bursaspor ile oynanacak maçta sakatlığı bulunan Matus Bero forma giyemeyecek. Yeni transferlerden Pereira ve Mas’ın 11’de oynamasının beklendiği maçta Olcay ve Medjani’nin ise 18 kişilik kadroda yer bulabileceği belirtildi. Taraftarlar da Bursaspor deplasmanından 3 puan bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap