SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu hayalini Trabzon'da açıkladı!

Soylu hayalini Trabzon'da açıkladı!

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:27




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, enerji sektörünün 9. Sektör toplantısında açıklamalarda bulundu.





Süleyman Soylu konuşmasında bir hayalini anlatacağını belirterek, "Medeniyetin bize büyük mirası olan ve tabiatın ve doğanın bize emanet ettiği tüm güzellikleri ile kucaklaşma fırsatı bulduğumuz Trabzon’umuza hepiniz hoş geldiniz diyorum. Herkesin hayalleri vardır Yeni dünyayı tarif ederken ve ne noktaya geldiğini tarif ederken benim zihninde bir hayal vardır. İpekyol’unun batı ile doğuyu birbirine bağladığı üstünlüktür. İnsan kaynağı konusunda batımızdan nicelik doğunuzdan ise nitelik olarak üstünlüğümüzdür. Son olarak ise enerji geçiş noktasında bulunmamızdır. Bu üç üstünlüğü iyi yönetmeye çalışıyoruz" dedi.

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü; "Hayalim belki bir köyün tamamını bir fabrikanın enerjisini küçük bir alete koyacak çok güzel bir icadı ortaya koymamızdır. Tüm geleceğe ait tasarrufta bu çok önemlidir. Bunu hangi ülke üretirse tün yanın efendisi olur. Bunun bzile olan ilişkisi nedir. 21. Yüzyılın başından itibaren önemli mesafeler aldık. Biz bir tevafuktur ki 4-10 mayısa tarihleri arası Türkiye’de iş sağlığı haftası olarak kutlanmaktadır. Sizin mesleğiniz hem tehlikelilik ve iş sağlığı güvenliği açısından en temel meslektir. Benim bakan olarak kalbimi sıkıştıran olay bir iş kazası ve ölümü iş kazasıdır. Elbette adımlarımızı seri ve hızı atmalıyız. İş sağlığüı ve güvenliği konusu birinci tedbir alacağımız konudur. Alacağımız tedbirlerle Türkiye’de adımlar atabilme kabiliyetine sahip olmalıyız. Bu kanunun gerekliliği konusunda attığımız adımlarla sağlam bir iradeyi sağlamaktayız."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap