SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu, saha çalışmalarına ağırlığını koydu

Soylu, saha çalışmalarına ağırlığını koydu

01 Mayıs 2015 Cuma - 10:52








AK Parti'de Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini yürüten Süleyman Soylu, seçim çalışmalarına ağırlığını koymaya başladı. Trabzon’a geldiği günden beri çalışmalarını sürdüren Soylu, geçen süre zarfında hem şehri hem Trabzonluları yakından tanıma fırsatı buldu. Bu da hem konuşmalarına hem de hal ve hareketlerine yansıyor. Sahada ve meydanlarda hararetli ve sert konuşmalar yapan Soylu, AK Parti tabanını nasıl diri tutacağını çok iyi biliyor. İlçe teşkilatlarının nabzını tutmaya da büyük özen gösteren Soylu, hararetli konuşmalarıyla meydanlarda boy gösteriyor. Bu da gösteriyor ki; AK Parti tabanının ne görmek istediğini, ne tür konuşmalardan hoşlandığını, aradan geçen süre zarfında çok iyi idrak etmiş durumda. Soylu’nun bu istekli ve heyecanlı çalışmalarının Trabzon’da AK Parti’nin oylarını artıracağından en ufak bir şüphe yok. Şehrin ve parti tabanının nabzını nasıl tutacağını çok iyi öğrenen Soylu, konuşmalarıyla adaylar arasındaki farkını her zaman ortaya koyuyor. Ara vermeden ilçe teşkilatlarının heyecanını ve şevkini ölçmeye önem veren Soylu, beklenenin üzerinde bir performans ortaya koyarak, AK Parti’yi Trabzon’da kenetlemiş durumda.

GENÇ'TEN KALİBRE CEVABI

Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalarla büyük tepki çeken AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Faik Işık’a, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’ten sert tepki geldi. Genç, Aziz Yıldırım’ın da avukatlığını yapan Faik Işık için şu ifadelere yer verdi: "Trabzonspor'a olan ilgimiz her zaman devam ediyor. İnşallah Beşiktaş’ı yeneriz ama Fenerbahçe şampiyon olmaz. Galatasaray’ı yendik, ortam daha da gerildi. Çok yakışıksız bir açıklama. Meslektaşım olarak yakıştıramadım. Bir avukatın öyle bir ifade kullanmaması lazım. Bir AK Partilinin öyle bir ifade kullanmaması lazım. Hele hele AK Parti milletvekili adayının hiç ama hiç kullanmaması lazım. Trabzon'la ilgili konuşanın kalibresinin biraz yüksek olması lazım. Maalesef bu arkadaşımız o düzeyde değil. Hem AK Partili hem Trabzonsporlu hem de avukat olarak şiddetle ve nefretle kınıyorum. Aslında daha ağır sözlerin muhatabı olması lazım ama en basit sözlerle bu şekilde kınıyorum!"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap