SON DAKİKA



Haber > Gündem > Söz halkımızın hizmet bizim

Söz halkımızın hizmet bizim

09 Mart 2015 Pazartesi - 10:51




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Eyüp Aşık, temayül yoklaması sonuçlarının yanlış biçimde sızdırılmasının doğru olmadığını, 49 aday adayının i





TRABZON - AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Eyüp Aşık, Trabzon'da yapılan temayül yoklamasının basına yansıdığı gibi olmadığını belirterek, "30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Çok sayıda seçim yaşadım. Parti içi çalışmaları çok iyi bilirim. Bugüne kadar siyasete katakulli, hile katanların sonunda hüsrana uğradığına şahit oldum. Yapanlar da hayrını görmedi" dedi.

ALİ CENGİZ OYUNLARI

Aşık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Temayülde hile vardır demiyorum, ancak sızdırılan rakamların gerçek olmadığını kendimden biliyorum. Bu tip adımlar atılmışsa 49 arkadaşımızın incinmesine neden olmuştur. Bu tip Ali Cengiz oyunları, twitter gibi çalışmalarla kamuoyunun yönlendirilmesi, algı yaratılması doğru değil. Bunların kimseye fayda getirmediğini çok iyi bilenlerdenim. Açıklanan rakamların doğru olmadığını başta Tonya, Vakfıkebir, Of, Araklı, Köprübaşı olmak üzere bütün teşkilatlarımıza kime oy verdiklerini sorup öğrenebilirler. Bunlar şikayet değil. Birbirinden değerli arkadaşlarımızı da kimsenin incitmeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Siyasetçi gazetecinin çarkına düştü mü yandı. Yanlışa çok sürüklenir."

Aşık, şunları söyledi:

"Trabzon’da tarafsız olan kesim de dahil herkesin kente daha çok sahip çıkacak, beklentilerinin karşılık bulmasına katkı koyacak kadroları beklediğini herkes biliyor. Trabzon’un bakansız kalması halkımızda kentin sahipsiz kalma korkusu oluşturmuştur. Bunu ortadan kaldıracak bilgi, tecrübe ve projelerimiz ile halkımızın güvenine mazhar olacağız. Halkımızın beklentisi güçlü Türkiye, güçlü Trabzon. Hepimizin birinci önceliği budur. Halkımız seçtiği kişilerin TBMM’de, partide ve hükümette güçlü olmasını istiyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap