SON DAKİKA



Haber > Gündem > Spor Lisesi'ni Meclis'e taşıdı

Spor Lisesi'ni Meclis'e taşıdı

09 Mart 2015 Pazartesi - 14:07




Volkan Canalioğlu Trabzon Spor lisesini yazılı soru önergesi ile meclis gündemine taşıdı.‏





CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu, Trabzon Spor lisesini yazılı soru önergesi ile meclis gündemine taşıdı. Trabzon İli Kireçhane’de 6 yıl önce yapılan ve bu tarih itibari ile 3. Öğretim yılı içerisinde olan Trabzon Spor Lisesi, 300’ü yatılı toplam 600 öğrenciye eğitim-öğretim vermekte olduğunu ifade eden Canalioğlu '' Tanjant’tan 5 kilometre yukarıda bulunan Trabzon Spor Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerin ulaşım sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamamıştır'' dedi.

Yazılı soru önergesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bölgeye toplu taşıma tahsis etmemesine de dikkat çeken Volkan Canalioğlu '' Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma tahsis etmemesi öğrenci ve ailelerini mağdur etmektedir.Trabzon Spor Lisesi’nin en büyük sorunlardan biri de anayol ile okula kadar olan bin 200 metrelik alanın çamurlu olması ve yeterli aydınlatmanın olmamasıdır.Anayol ile okula kadar olan yolun bozuk, aydınlatmanın yetersiz olması öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin can güvenliği açısından da önem arz etmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Canalioğlu Trabzon Spor lisesi hakkında Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI'ya yazılı cevaplandırılmak istemiyle şu soruları yöneltti;  1-Trabzon Spor Lisesi’nin ulaşım, aydınlatma ve yol ile ilgili sorunlarının giderilememesinin gerekçeleri nelerdir ? 2- Trabzon Spor Lisesi’nin Mevzu bahis sorunlarını gidermek adına yürüttüğünüz çalışmalar nelerdir ve bu çalışmalar hangi aşamadadır ?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap