SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu’yu küplere bindirecek istifa: AKP’den CHP’ye geçtiler

Süleyman Soylu’yu küplere bindirecek istifa: AKP’den CHP’ye geçtiler

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 12:39




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çok yakın olduğu bilinen Soylu’nun Diyarbakır yaptığı ziyaretlerde mitingleri organize eden AKP Diyarbakır Silvan İlçe Başkanı AKP’den istida edip CHP’ye katıldı.





AK Parti’de Silvan İlçe Başkanı olarak yıllarca görev yapan Nimet Aksoy İlçe Başkanlığı teşkilat arkadaşlarıyla beraber AKP’den istifa ederek CHP’ye katılma kararı aldı. AKP eski Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy'un CHP’ye katılmasıyla ilgili CHP binasında toplu katılım ve rozet takma töreni düzenlendi.

Nimet Aksoy ve arkadaşlarının AKP’den istifa ederek partilerine katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan Diyarbakır Silvan’da göreve geldiği günden beri partisine binlerce kişinin katılım sağladığını belirterek “Nimet Aksoy ve diğer arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonra hep beraber Silvan'da CHP’nin başarısı için çalışacağız. CHP’nin Silvan'da seçimleri kazanarak birinci parti olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu

SÜLEYMAN SOYLU’YU ÜZEN İSTİFA

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın temas içinde olduğu bilinen ve Soylu'nun Diyarbakır ziyaretlerinde koordineyi sağlayan Nimet Aksoy’un istifa ederek CHP’ye geçmesi  AK Parti içerisinde de büyük gündem oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap