SON DAKİKA



Haber > Gündem > Temayülde çok iyi oy alacağım!

Temayülde çok iyi oy alacağım!

28 Şubat 2015 Cumartesi - 10:49




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız dün Tonya ve Akçaabat ilçelerini ziyaret etti.





AK Parti’den Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız dün Tonya ve Akçaabat ilçelerini ziyaret etti. Tonya’da partililerin yoğun sevgisiyle karşılanan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, ülkeye ve bölgeye hizmet için yeniden siyasete dönme arzusunda olduğunu bildirdi. Yıldız, "Geçmişte yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Yılların verdiği siyasi tecrübe ile Trabzon’umuza ve bölge insanımıza hizmet etmek, verilen sözlerin fiiliyata dönüşmesi için mücadele vermek istiyorum. En büyük sorunumuz olan işsizliğin bu bölgede azaltılabilmesi için milletten alacağım güçle Trabzonlu iş adamlarımızı ve yabancı sermayeyi Trabzon’a yatırım için ikna edeceğime inanıyorum" dedi.

TEMAYÜL MESAJI

Daha sonra Akçaabat ilçesini ziyaret eden Ömer Yıldız’ı burada yüzlerce kişi karşılayıp alkış yağmuruna tuttu. Yıldız, "Burada gösterilen ilgi beni çok duygulandırdı. Bu sevgi ve ilgiye layık olacağımdan şüpheniz olmasın. Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz" dedi. Bugün yapılacak parti temayülünde çok iyi bir oy alacağına inandığını açıklayan Yıldız, şunları söyledi: "Bunu partili arkadaşlarımızın, teşkilatlarımızın ilgisinden anlıyorum. Milletvekili olmamız durumunda daha evvel de söylediğim gibi belediye başkanları ve sivil toplum örgütlerimizin Ankara’daki sesi olacağım. Düzenli aylık toplantılarla onların istek ve taleplerini bakanlıklarda takip edeceğim. Trabzon’umuzun marka şehir olması için gerekli olan projeleri hayata geçireceğim. Demiryolu ve bölgeye yatırım için cansiperane çalışacağım. Şuna herkes emin olsun ki, farklı bir vekil portresi çizerek bölgemizde kalıcı eserlere ve hizmetlere imzamı atacağım. Unutulmasın ki Ömer Yıldız yapamayacağı hiçbir şeyi bugüne kadar vaad etmedi. Bugün de öyle. Bana bir defa şans verilmesini istiyorum. Bu şansı bölge adına nasıl hizmete çevireceğimi herkes görecektir."

İşte vaatleri

Gittiği tüm ilçe ziyaretlerinde heyecan yaratan ve büyük ilgi gören aday adayı Ömer Yıldız’ın vaatlerinden birkaçı şöyle:

* Belediye başkanları ve sivil toplum örgütleri ile her ay düzenli olarak Trabzon’da şehrin sorunları ve yatırımlar ile ilgili toplantılar yapılacak.

* İşsizliğin azaltılması ve bölgeye yatırım için Trabzonlu iş adamları teşvik edilecek.


* Güney Çevre Yolu ve Yeşil Yol projeleri mutlak suretle bitirilecek.

* Trabzon demiryolu projesi hayata geçirilecek.

* Tarım alanları kesinlikle imara açılmayacak.

* Kentsel dönüşüm hızla bitirilecek.

* Projeler ile Karadeniz sahili yeniden düzenlenip insanların denizle buluşması sağlanacak.


* Dere vadileri eski Trabzon evleri ile süslenecek.

* Havaalanı büyütülecek.

* Yatırım Adası'nın gerçekleşmesi için çalışma yapılacak.

* Trabzon’un marka kent olması için yoğun mücadele verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap