SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon için varız

Trabzon için varız

04 Mart 2015 Çarşamba - 08:30




Ak Parti Trabzon Milletvekil Aday adayı Zeynep Çebi, Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Nezih Onur ve ile bir süre görüşt





 Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nezih Onur, Trabzon Sanayici ve İşadamları olarak dik duruşlarıyla vizyon ortaya koyan, bardağın sadece boş tarafına değil, dolu tarafına da bakan, eleştirici değil, yapıcı bir kurum olarak siyaset üstü bir dernek olduklarını vurguladı. Başkan Onur, “Bu şehri yönetecek ki- şilerin projelerine yardımcı olmak için var olan kuruluşuz" dedi.

Dernek olarak olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti. 'Yeni Türkiye Güçlü Gelecek” diyerek yola çıkan AK Parti'nin kurucular kurulu üyeleri arasında da önemli sayıda müstakil sanayici ve işadamının yer aldığını hatırlatan Çebi ise "MÜSİAD Şube Başkanlığı'nı devralan Ahmet Genç ve yönetimine bir kez daha hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullanarak çıktığı bu yolda destek istedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Trabzon Sanayici ve İşadamları Nezih Onur ise Çebi’ye başarılar diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap