SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'a asla sırt dönmedim

Trabzon'a asla sırt dönmedim

14 Şubat 2015 Cumartesi - 09:58




Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden istifa eden Mazhar Yıldırım, AK Parti İl binasında milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.





 AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye başvurusunu veren Yıldırımhan ardından parti binasında basın toplantısı düzenledi. “Türkiye’nin kaderini yakından ilgilendiren bu seçim inşallah milletimizin yeni ufuklara açılmasında bir çığır açacaktır” diyen Yıldırımhan, “Ufkumu, ideallerimi seslendiren 21. yüzyılın en büyük siyasi hareketi dünyada söz sahibi yapan medeni tasarrufu yüksek AK Parti’miz için adayım. AK Parti, gücünü milletten alan, kökleri tarihin derinliklerinde büyük Türkiye idealini gerçekleştirmenin savunucusudur. Bu büyük idealin ve hareketin Cumhurbaşkanımızın misyonu misyonumuz, vizyonu vizyonumuzdur. Bilge başkanımız Davutoğlu’nun ufku ufkumuz sancısı sancımızdır” dedi. MİLLETİN ADAMIYIM! Yıldırımhan, şöyle devam etti: “AK Parti bayrağını şerefle gelecek kuşaklara taşımak istiyoruz. AK Parti, milletin kendisidir, inancıdır, milletimizin bekçisidir. Allah’a hamdolsun bugüne kadar kimseye hayal satmadım. Trabzon halkına sırt dönemedim, kimsenin derdine ve talebine kayıtsız kalmadım. Vekil olsak da olmasak da halkımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap