SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'un adayıyım!

Trabzon'un adayıyım!

07 Mart 2015 Cumartesi - 11:01




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız, sadece bir ya da iki ilçenin değil Trabzon’un her ilçesinin milletvekili olmak için aday adayı o





Yıldız, temayül yoklamasının ardından hiç durmadan çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Trabzon’un ilçelerinin tamamını dolaştım, hem parti teşkilatlarımızla hem belediyelerimizle hem de vatandaşlarımızla konuştum, projelerimiz her ilçede büyük ilgi gördü ve kabullenildi. Trabzon için yapacağımız çok şey var. Hükümetimiz gerçekten bölgemizde inanılmaz derecede yatırımlar yaptı. Ben milletvekili olursam bu yatırımlara daha da arttırarak Trabzon’un hem işsizlik problemini ortadan kaldıracağım hem de daha yaşanabilir bir şehir için gayret sarf edeceğim. Ben Trabzon’a hayatını veren bir insanım. Burada sanayicilik yaptım, müteahhitlik yaptım, burada siyaset yaptım, burada belediye başkanlığı yaptım, burada üniversite kurdum, her şeyimi hayatımı bu şehre verdim. İsteseydim yıllar önce bu kadar yatırımı burada yapmaz. İstanbul’da, İzmit’te, Bursa’da yapardım, belki de çok zengin olurdum ama huzurum olmazdı. Trabzon sevdası yüzünden hep burada kaldım. Trabzon’um için daha büyük projeler yapma vakti gelmiştir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap