SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK: Son bir haftada 57 terörist öldürüldü

TSK: Son bir haftada 57 terörist öldürüldü

12 Kasım 2016 Cumartesi - 10:15




Türk Silahlı Kuvvetleri, son bir haftada PKK'ya yönelik operasyonlarda 57 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.





Genelkurmay Başkanlığından yapılan haftalık bilgilendirmede PKK'ya karşı yapaılan operasyona ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.

OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Bölücü terör örgütü mensuplarının, barınma alanı ve geçiş güzergahı  olarak kullandığı Şırnak, Hakkari, Muş ve Ağrı'nın belli noktalarında kış  tertiplenmesini kısıtlamak, finansal kaynaklarını engellemek ve lider kadrosunu  etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyonlar aralıksız sürüyor.

57 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bu çerçevede, Hakkari Çukurca, Şemdinli, Ağrı Doğubayazıt, Şırnak  merkez, Faraşin, Bestler-Dereler, Beytüşşebap, Tunceli merkez, Bali Deresi  Bölgesi, Batman Sason, Bingöl merkez, Ortaçanak ile Muş Şenyayla bölgelerinde  orta ve büyük çaplı operasyonlar düzenlendi.


 Operasyonlarda 57 terörist öldürülürken çok sayıda silah  ve mühimmat ele geçirildi.

 Terör örgütü PKK'nın önemli finans kaynaklarından uyuşturucu üretim ve  ticaretine yönelik operasyonlarda da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 11 bin 415  kilogram kubar esrar, 700 kilogram toz esrar, 13 bin 253 kök Hint keneviri,   Bingöl'ün Genç ilçesinde de 2 kilogram kubar esrar bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap