SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'yi terörden temizleyeceğiz

Türkiye'yi terörden temizleyeceğiz

25 Mart 2016 Cuma - 16:17




Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da toplu açılış töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.





Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Muhsin Yazıcıoğlu dostumuzu rahmetle anıyorum. Biraz önce muhterem eşleriyle de konuştum. Onu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.Buraya öncelikle size teşekkür etmeye geldim. AK Parti'ye büyük teveccüh göstererek 5 güzide kardeşimizi Ankara'ya gönderdiniz.Bugün de hem içeride hem dışarıda sıkıntılar yaşarken Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar işte bu yüzden ülkemizdeki güven ve istikrar ortamını hedef alıyor. Birbirleriyle çatışma halinde olan terör örgütleri Türkiye'yi ortak hedef seçmiş durumda. 7 Haziran'dan sonra Türkiye yeniden kargaşaya sürüklenmek istendi. Onlara karşı dik durarak bu ülke sahipsiz değil dedik. Diğer partilerin sorumluluktan kaçtıkları dönemde 'Her şartta göreve hazırız' dedik.

Kim gelirse gelsin, hangi güçler Türkiye'yi hedef alırsa alsın kimse Türkiye'yi kendi gündemine esir edemeyecek.Bugün çok yönlü bir terör dalgasına karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Kan dökerek, sivillere saldırıyorlar. Biz asla diz çöktüremeyeceksiniz diyerek kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Bu ülkenin her vadisi teröristlerden temizleninceye kadar durmayacağız. Bu ülkenin her bir taşını son nefesimize kadar korumaya kararlıyız.

Biz bu memleketin çimentosuyuz. Kardeşlik türkülerini biz seslendireceğiz. Bazı aymazlar ne yapıyor? Bazı kesimlerden maalesef destek göremiyoruz. Aksine terörün işine yarayacak, hükümetimizin mücadelesini zora sokacak bir tutum görüyoruz. Çevremizde bir ateş çemberi var. İçeride terörle mücadele halindeyiz. Maalesef muhalefet bu gerçeği görmek istemiyor.


Ana muhalefet partisinin görevi teröristin kirli propagandasına çanak tutmak mı? Bu soruya Sayın Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesini istiyorum. Teröristlerin safında mısınız, milletimizin yanında mısınız? Terörle sadece hükümet ya da güvenlik güçlerimiz değil, 78 milyon vatandaşımız da mücadele ediyor.

Bugün Manisa'da kardeşlerimizin bizi karşılarken haykırdığı gibi korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız. Ayaktaydık, ayaktayız, ayakta olacağız. Dik durduk, dik duracağız. Bu ülkenin insanları günlerdir terörden korkmadığını haykırıyor. Peki CHP ne yapıyor? Diğer partiler ne yapıyor? terör örgütü uzantılarınca yalanlarını dile getiriyor. Ülkemizi dışarıda şikayet ediyor. Senin bu milletin verdiği oyu tartışmaya ne hakkın var?

Sayın Kılıçdaroğlu, sen bugün söylediğin lafları seçim meydanında da söylüyordun. Millet uzlaşın der kaçarsın. Anayasa der, kaçarsın. Aylardır dokunulmazlık diyorsun. Gel kaldıralım diyoruz, kaçıyorsun. Sen yanımızda olmasan da biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye'yi terörden temizleyeceğiz.

Meşruiyeti tartışılacak biri varsa, partisinin başında girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'dur. Adeta bir seçim yenilgileri kariyeri yaptı.

Teröristlerin taziye çadırlarına gidenler, kaleşnikof önünde poz verenler millet eliyle siyaset sahnesinden silinecek.


Her saldırı sonrası milletimiz büyük acılar içindeyken hükümetimizi haksız iddialarla yıpratmaya çalışanları unutmayacağız.

Fezlekeleri yargıya taşıma teklifimiz, siyasetçi ile terör destekçilerini birbirinden ayırmak içindir. Açık söylüyorum. bunların tek hedefi terör destekçilerini yargıdan kaçırmak. Bütün partilere sesleniyorum. Gelin terör destekçilerinin dokunulmazlıklarını kaldıralım. Bütün fezlekeler ile ilgili dokunulmazlıklar kalkacak.

Karaman'da yaşanan olaydan haberimiz var. Çocuklarımıza yönelik isitismara karşı hak edilen ceza hukukumuzda yok. Bu davanın ve bu çocukların takipçisi olacağız.Çocuk istismarı konusunda aydınlatılmamış tek bir nokta kalmayacak. İnsan bile diyemem bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Buna izin vermedik, vermeyiz. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın.Bir sapık üzerinden rant devşirmeye çalışanlar var. Bu da ayrı bir çocuk isitismarı. Davası insan yetiştirmek olan bir vakfı karalamak da ayrı bir ayıp. Paralel yapı öncülüğünde kirli bir algı siyaseti yürütülüyor. Sorumlu kimse hesabını soracağız. Biz Ensar Vakfı'nın hizmetlerine şahitlik ediyoruz. Hepimiz bu alçaklara karşı tepki gösterelim. Ama bunu siyaset konusu yapmayalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap