SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ümit Özdağ AFAD ve Kızılay'a isyan etti: ''Vatandaş hala çadır bekliyor!''

Ümit Özdağ AFAD ve Kızılay'a isyan etti: ''Vatandaş hala çadır bekliyor!''

21 Şubat 2023 Salı - 11:43




Asrın felaketinin vurduğu ve 41 binden fazla canı yitirdiğimiz afet bölgesini ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ karşılaştığı yıkım sonrası sosyal medyadan "İskenderun’da insanlar hala çadır mücadelesi veriyor. İnanılır gibi değil. AFAD-Kızılay siz ne işe yararsınız?" diye seslendi.





Zafer Partisi, kalabalık bir heyetle deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak için ikinci defa asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine gitti. Deprem bölgesindeki turuna Adana'dan başlayan Özdağ, "Yurttaşlarımız çaresizlik içinde, “Devlet nerede?” çığlığı ile AFAD’ı, Kızılay’ı, TSK’yı aramış" dedi.

Depremzedelerle tek tek sohbet eden Özdağ'ın paylaşımları depremzedelerin "barınma" ve "ısınma" sorunlarının bitmediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Özdağ konuyla ilgili olarak "insanlar hala çadır mücadelesi veriyor. İnanılır gibi değil. AFAD-Kızılay siz ne işe yararsınız" diyerek tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap