SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uyuşturucu baronu Jamukhan Ulus yakalandı! ''Örgütün yönetici ağı çökertildi''

Uyuşturucu baronu Jamukhan Ulus yakalandı! ''Örgütün yönetici ağı çökertildi''

09 Kasım 2023 Perşembe - 10:17




İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 ilde düzenlenen operasyon kapsamında yabancı uyruklu Jamukhan Ulus’un yaptığı zehir taciri ile birlikte 210 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Örgütün yönetici ağının çökertildiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerinin, organize suç örgütlerinin bir bir tepelerine binip nefeslerini keseceğiz" açıklamasını yaptı.





Ankara merkezli 32 ilde düzenlenen NARKOGÜÇ Operasyonları kapsamında elebaşılığını yabancı uyruklu Jamukhan Ulus’un yaptığı şebeke çökertildi. Uyuşturucu baronu Ulus ile birlikte 210 şüpheli şahıs yakalandı.

BAKAN YERLİKAYA, ''NEFESLERİNİ KESECEĞİZ'' DİYEREK PAYLAŞTI!

Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Ankara merkezli 32 ilde düzenlenen NARKOGÜÇ Operasyonları kapsamında örgüt liderliğini yabancı uyruklu Jamukhan Ulus’un yaptığı zehir taciri ile Birlikte 210 şüpheli şahıs yakalandı. Örgütün yönetici ağı çökertildi.


Aziz milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerinin, organize suç örgütlerinin bir bir tepelerine binip nefeslerini keseceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap