SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uzun yeniden 'varım' dedi!

Uzun yeniden 'varım' dedi!

15 Aralık 2015 Salı - 19:44




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, düzenlenen basın toplantısı ile adaylığını resmen açıkladı.





İl başkanlığında konuşan Uzun, “2008 yılında devletten emekli olduğumun ertesi günü üyesi olduğum partimin çatısı altında düz üyelikten Belediye Meclis üyeliği, milletvekilliği adaylığı, il sekreterliği ve atanmış il başkanlığı göreviyle onurlu yürüyüşümü, seçilen il başkanı olarak ekibimiz ile devam ettirmek istiyorum. Çünkü biz yöneticiler sizlerin varlığı ile ayakta kalabiliriz” dedi.

MÜCADELE İÇİN OMUZ OMUZA

Türkiye’de son 3,5 yıla sığdırılan 5 baskın seçimin olduğunu söyleyen Uzun, “Biz ülkemizin geleceğini kuracak bir yol mücadelesi içinde omuz omuza, hep birlikte; üyesi, milletvekili, adayları, aday adayları, önceden hizmet vermiş olanı, şimdi hizmet vereni, kısacası hepimiz yoldaşlar olarak yüreklerimizin sesini dinleyerek ‘Gelin tanış olalım. Dünya kimseye kalmaz’ diyerek, İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap