SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatansever değil makamseverler

Vatansever değil makamseverler

25 Şubat 2015 Çarşamba - 11:02




Ak Partili yöneticilere vatansever değil, makamsever diyen MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “AKP’nin bir tabanı, bir fikriyatı ya da ideali yokt





Trabzon Türk Ocağı Başkanı Mithat Kerim Arslan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile beraber MHP Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “ Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor. Her gün yeni bir yalan, yeni bir acziyet ve şer odaklı planlarla ortaya çıkan iktidar; her geçen gün bizleri daha da büyük felaketlere sürüklüyor. Ülkenin her köşesinde bir karmaşa ve ihanet var” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti lideri gibi davrandığını söyleyen Demeli, “Cumhurbaşkanlık içine sinmediyse, Cumhurbaşkanlığı makamından rahatsız olmuşsan bırak git bir siyasi çatı altında çalış. Sen icra makamı mısın, yoksa siyasi parti lideri misin?” diye konuştu. 

VEKİLLER NEREDE?

Partilileri de sert sözlerle hedef alan Demeli, “AKP’nin bir tabanı, bir fikriyatı ya da ideali yoktur. Onlara göre her şey para, makam ve menfaatten ibarettir. Onlar geldikten sonra vatanseverliğin, makamseverliğe peşkeş çekildiğine şahit olduk. Bir hedefleri, bir idealleri olduklarından bahsediyorlar. Neymiş? Yeni Türkiye. Nedir bu Yeni Türkiye? Açın bakalım altından neler çıkacak. Bölgesel siyaseti vazgeçin. Oralarda ve gizli gizli masa altlarında yaptıklarınızı hadi buyurun Trabzon’da da anlatın. Nerede bu Trabzon’un AKP’li milletvekilleri?” şeklinde konuştu.

AMAÇ PARÇALAMAK

Türk Ocağı Başkanı Mithat Kerim Arslan ise, “Yeni Türkiye algısı hain planlarının bir parçasıdır. Bu laf ilk defa Diyarbakır meydanında okutulan o mektupta dile getirilmiştir. Bebek katili Öcalan’ın kafasındaki yapı ne ise bu lafın arkasındaki mana da odur. Amaçları bölmek, parçalamak. Yeni Türkiye diyerek eski Türkiye olmayacak haliyle eski sınırlar da kalmayacak demektedirler. Bunlara dur demeliyiz”dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap