SON DAKİKA



Haber > Gündem > VİCDANSIZ ALEMCİLER!

VİCDANSIZ ALEMCİLER!

17 Mayıs 2012 Perşembe - 14:40




Trabzon’un en işlek caddelerinde adım adım dolanan, esnaf ve çevredeki vatandaşların maneviyatını kullanarak ‘Orta Hisar Mahallesi’nde Arkadaşımız İly





Kızımızı Amerika’ya tedavi için göndereceğiz. Sizlerden Allah rızası için yardım istiyoruz. Kızcağız ölmesin’ diyerek para toplayan iki kafadarın oyununu kendilerini tanıyan vatandaşlar bozdu. Vatandaşların haber vermesiyle şahıslara müdahale eden zabıta memurlarının ‘Para topluyor musunuz’ sorusuna ise şahıslar ‘ Hayır memur bey. Ne para toplaması?’ diye karşılık verince kendilerine para verirken fotoğraflanan anne-kız Aysel ve Asiye K. isimli vatandaşlar “Evet bizden de para istediler. Lösemi hastası bir kız için topluyorlardı’ cevabını verdi. Bunun üzerine zabıta memurlarının bir anlık dalgınlığından yararlanan 2 şahıs olay yerinden kaçtı. İSTİSMARCILAR ALEMCİ ÇIKTI Zabıta ekipleri Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri’ne haber verdi. Eşkalleri belirlenen şahısların bu yolla onlarca kişiden para aldığı ve akşamları deniz kenarında alkol alarak eğlenen kişiler olduğu belirlendi. Şahıslara para veren Asiye K. isimli vatandaş ise “Verdiğim para ile içki içemezler. O para ile içki içeceklerse sabahı göremeden boğulurlar. Çünkü ben rahmetli eşimin emeklilik maaşıyla onun ruhu için o parayı verdim’ dedi. Polis tarafından aranan şahıslardan şikayetçi olunmaması durumunda ise bu şahısların ceza almayabilecekleri öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap