SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yanlarına koymayacağız!

Yanlarına koymayacağız!

11 Aralık 2016 Pazar - 13:53




Cumhurbaşkanı Erdoğan Samatya Eğitim Hastanesi'nde terör saldırılarında yaralananları ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı.





Erdoğan, "Bizi bunlarla korkutacaklarını sanıyorlarsa biz meydanı bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık. Biz yola kefenimizle çıktık" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’taki çifte terör saldırısından sonra yaralıları ziyaret etti. Erdoğan 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili olarak “Bu terör belası ile mücadelede bir defa milletimin sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğimizden şüphesi olmasın. Bizi bunlarla korkutacaklarını sanıyorlarsa biz meydanı bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık. Biz yola kefenimizle çıktık. Bu vatan, bir defa bu vatanın gerçek anlamda sahiplerinindir. Bunların vatan sevgisi diye bir ahlakları yok. Şunu bilsinler ki; bunları yanlarına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: "İki tane yoğun bakımda arkadaşımız var. Şuurları açık, şakalaşmaya varıncaya kadar bizimle iletişim kurdular. Onun dışında tek katta gazilerimiz toplanmış durumda. Onları da gayet iyi gördük. Haseki’dekiler bizi mutlu etti. 38 şehidimiz var. 155 yaralı söz konusu. Bu terör belası ile mücadelede bir defa milletimin sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğimizden şüphesi olmasın. Bizi bunlarla kokutacaklarını sanıyorlarsa biz meydanı bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık. Biz yola kefenimizle çıktık. Bu vatan, bir defa bu vatanın gerçek anlamda sahiplerinindir. Bunların vatan sevgisi diye bir ahlakları yok.

Orada polislerimiz bir milli görevi yerine getiriyorlar. Ardından bu alçaklar o vatan evlatlarına saldırıyor. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şunu bilsinler ki; bunları yanlarına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler. Patlayıcıların cinsi nedir bununla alakalı incelemeler yapılıyor. İçişleri Bakanlığımız gerekli açıklamayı yapacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap