SON DAKİKA



Haber > Gündem > YAPAMIYORSAN BIRAKIP GİT!

YAPAMIYORSAN BIRAKIP GİT!

02 Eylül 2014 Salı - 12:56




Ulusal Fındık Konseyi ile Ziraat Odaları arasında fındık savaşı çıktı. GZO Başkanı Keskin, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Arslantürk’e topa tutarken is





HAYIRLI OLSUN AMA..! Ulusal Fındık Konseyi ile Ziraat Odaları arasında fındık savaşı çıktı. Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk'ün tekrar aynı göreve seçildiğini hatırlatırken, “Hayırlı olsun ama görevini yapsın. Hem ihracatçı olacaksın hem de Ulusal Fındık Konseyi Başkanı olacaksın. İki karpuz bir koltuğa sığmaz, birisi düşer” dedi. ZORLARINA GİDİYOR! İhracatçının tek derdinin fındık fiyatını düşürmek olduğunu savunan Keksin, Arslantürk’ü topa tutarken “Fındığın 3 lira 5 liraya alıyor, 25 liraya satıyorlardı. Şimdi fındık 10 lira 15 lira olduğu zaman kazançları biraz aşağı düştü. Onun için zorlarına gidiyor. Hem üretici kollayacak, hem odaları kollayacak. Orası böyle bir kurumdur. Eğer yapamıyorsa bıraksın” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap