SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yasal düzenlemeler yapabiliriz

Yasal düzenlemeler yapabiliriz

21 Haziran 2016 Salı - 10:04




Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.





 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, teröre destek veren belediyeler için yeni yasal düzenlemelerin yapılabileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtuluş'un konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde;

"Teröre destek verdiği dolayısıyla gözaltına alınan belediye başkanları meclis üyeleri var. Terörle mücadele devam ederken terörist gruplara destek sağlayan belediye başkanlarının olduğu biliniyor. Bunlarla ilgili Başbakanlık bünyesinde soruşturmalar yapılıyor. Ayrıca Maliye Bakanlığı'nın bu belediyelerin harcamalarını nasıl yaptığına dair müfettişler üzerinden denetim yapması mümkündür. Zaten Başbakanlık da gerektiğinde ilgili belediyelerle ilgili farklı bakanlıktan oluşan müfettişlerle birlikte soruşturmaları yürütmeye izin verebilir. Eğer gerekiyorsa bununla ilgili ilave yasal düzenlemeler gerçekleştirilebilir."

"TURİZMDE CİDDİ TEŞVİKLER VERİLDİ"

Turizmle ilgili olarak verilecek teşvikler açıklanmıştı. Ciddi teşvikler verildi. Türkiye bundan sonra güçlü kalkınma sürecini devam ettirmek için üretmekten başka yolu yok. Nitelikli ürünlerde ihracatını artırmak durumundadır. Yatırımları teşvikle ilgili yeni adımlar atılması gerekilirse adımlar atılacaktır. Bu dönemdeki ana ekserimiz daha fazla üretim ve ihrcattır."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap