SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yeniden Mataracı

Yeniden Mataracı

11 Eylül 2017 Pazartesi - 12:43




AK Parti Hemşin ilçe başkanlığı 6. Olağan kongresinde mevcut başkan Mehmet Mataracı yeniden ilçe başkanlığa seçildi.





Mustafa BAYRAK

Rize’de AK Parti Hemşin ilçe başkanlığı 6. Olağan kongresi düzenlendi. Hemşin belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kongreye; AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, STK başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar kongrede yaptığı konuşmada, “Biz bugün eğer Türkiye de çok büyük başarılara imza atıyorsak birlik ve beraberliğimiz sayesinde attık. Hakikaten Rize bütün parametrelerde Türkiye birincisi bunda Hemşin’imizin de payı var Hemşin ölçeğinde bugüne kadar bir partinin arkasında konulmuş yüzde 65- yüzde 70 gibi bir destek yoktur. Bu ancak Ak Partide olmuştur ve AK Parti’nin bütün seçimlerinde olmuştur sizleri bu anlamda tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı işse kongrede yaptığı konuşma da Kongrelerin Ak Parti İçin bir yenilenme olduğunu belirterek, “Ak Parti için kongreler, yenilenmeyi tazelenmeyi filizlenmeyi ifade ediyor. Şu anda kadar yaptığımız bu 4. Kongremiz 4 kongrede de hiç bir sıkıntı yaşamadan problemlerimi çözmüş bulunuyoruz” dedi

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.


Yapılan seçim sonucunda Hemşin ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Mehmet Mataracı, Mahmut Kobal, Özcan Pehlivan, Bilgör Demrci, Yusuf Yazıcı, İsmail Devrim, Özgün Yazıcı, İlyas Bozak, Memiş Bayraktar Çorbacı, Beyza Güzey, Yasemin Özge İnce.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap