SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yine Pakistanlı sapık vakası: Gizlice görüntüledi, Tiktok’ta yayınladı

Yine Pakistanlı sapık vakası: Gizlice görüntüledi, Tiktok’ta yayınladı

09 Şubat 2022 Çarşamba - 17:14




Sosyal medyada sık sık gündeme gelen Pakistanlı taciz çeteleri Türk kadınlarını ve kızlarını kayda alarak Tiktok’ta yayınlamaya devam ediyor!





Tiktok’ta ghaffarmahaar kullanıcı adıyla yayın yapan ve İstanbul’da yaşadığı görülen Pakistanlı sapık, sosyal medyada gündem oldu, çok sayıda Türk kadınını gizlice görüntüleyerek Tiktok’ta yayınlayan Pakistanlı sapığın İstanbul’da yaşadığı görülürken, ortaya çıkan görüntüler ilk değil.

Geçen haftalarda da sosyal medyada çok sayıda Pakistanlı tacizci, Tiktok’ta yayınladıkları taciz videolarıyla gündeme gelmişti. Art arda gelen taciz videoları sonrası polis Pakistanlı tacizcilerden 1’ini yakalayarak gözaltına almıştı.

Öte yandan ghaffarmahaar kullanıcı adıyla Tiktok’ta paylaşımlar yapan Pakistanlı tacizcinin görüntülerin gündem olmasından sonra Tiktok hesabını sildiği görüldü.

TTV Medya paylaşmıştı, Pakistan’da gündem olmuştu, elini kolunu sallayarak dolaşmaya devam ediyor

Öte yandan TTV Medya, Tiktok’ta Türk kadınlarına yönelik taciz içerikli görüntüler paylaşan muhsenkhan kullanıcı adlı Pakistanlıyı haberleştirmiş, yayımlanan görüntüler Pakistan sosyal medyasında gündeme girmişti. Buna karşın haftalar geçmesine rağmen hakkında işlem yapılmadığı görülen Pakistanlı tacizcinin sokaklarda elini kolunu sallayarak dolaştığı videoları Tiktok’ta yayınlamaya devam etmesi dikkat çekti. Art arda yaşanan Pakistanlı tacizci skandallarına medyanın sessiz kalması ise sosyal medyada eleştirilere sebep oldu.
 

Tiktok’taki Pakistanlı taciz çeteleri Türk kadınlarını gizlice kayda almaya devam ediyor
Tiktok’ta muhsenkhan kullanıcı adıyla yolda gördüğü Türk kadınlarını gizlice kayda alıp paylaşan Pakistanlı tacizcinin İstanbul’da yaşadığı görülüyor pic.twitter.com/DLjydqNtTd


— TTV (@ttvmedya) January 23, 2022

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap