SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldırım'dan terörle mücadele mesajı

Yıldırım'dan terörle mücadele mesajı

05 Temmuz 2016 Salı - 08:32




Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada terörle mücadeleye ilişkin mesajlar verdi.





Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Namaz sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım şunları söyledi:

"Bugün Ramazan Bayramı'nın ilk günü. Eyüp Sultan hazretlerinin huzurundayız. Bütün milletimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun dileklerimi mevlamdan niyaz ediyorum.

Bu vatanın bekçileri polislerimiz, askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz, korucularımız huzurumuz için canlarını ortaya koyuyor. Bu mücadele devam edecek, bu Türkiye'nin gelecek mücadelesi. Milletimiz müsterih olsun, terörü gündemin en alt sıralarına getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Terörün dini yok, milleti yok, kitabı, kutsalı yok. Dün akşam kutsal topraklarda Medine'de insanların canına kast etti. Hep birlikte bu mücadeleyi yapmamız gerekiyor. Nice bayramlara beraberlik içinde ulaşmayı mevladan niyaz ediyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap