SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldız teşkilatları heyecanlandırdı

Yıldız teşkilatları heyecanlandırdı

01 Mart 2015 Pazar - 11:24




AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız dün yapılan tamayül yoklamasında partililerin büyük ilgisini gördü. Yıldız, yapılan temayül yoklamasından





TRABZON’da AK Parti’nin temayül yoklamasına katılan Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız’a partililer büyük ilgi gösterdi. Yıldız, "Projelerimi kısa sürede anlatmaya çalıştım, umarım tüm Trabzonlular ne kadar ciddi hazırlandığımı anlamıştır. Buraya gelerek adayını seçen tüm partililere teşekkür ediyorum. Herkesin fikrine, tercihine saygılı olmalıyız. Tecrübemi ortaya koydum. Bu şehir için büyük projelerim var. Temayül yoklamasında da gerekli desteği aldığımı düşünüyorum. Salonun havasından onu hissettim. Maçka’da çok iyi işler yaptım, her zaman devlet yapsın demedim. İş adamlarına devletten fazla proje yaptırdım. Bunu başarmak gerçekten zordur. Şimdi de Trabzon’un genelinde bunu yapma vakti gelmiştir. Tüm Trabzonlu iş adamlarını, iş kadınlarını Trabzon’a getireceğim. Allah nasip ederse Trabzon’da işsizlik diye bir şey kalmayacak, onu hep beraber göreceğiz. Trabzonlunun her zaman ulaşabileceği, derdini anlatabileceği, tüm sorunlarını takip ettireceği vekil olacağım" dedi.

BÖLGE İÇİN TEŞVİK

Yıldız, Trabzon ile ilgili atılması gereken adımları cesaretle atarak, şunları söyledi:

Belediye başkanları ve sivil toplum örgütleri ile her ay düzenli olarak Trabzon’da şehrin sorunları ve yatırımlarla ilgili toplantılar yapılacak. Trabzonlu iş adamları işsizliğin azaltılması ve bölgeye yatırım için teşvik edilecek.

Güney Çevre Yolu ve Yeşil Yol projeleri mutlaka bitirilecek.

Trabzon demiryolu projesi hayata geçirilecek.

Tarım alanları kesinlikle imara açılmayacak.

Kentsel dönüşüm projesi hızla bitirilecek.

Projeler ile Karadeniz sahili yeniden düzenlenip insanların denizle buluşması sağlanacak. Dere vadileri eski Trabzon evleri ile süslenecek.

Havaalanı büyütülecek. Yatırım adasının gerçekleşmesi için çalışma yapılacak. Trabzon’un marka kent olması için yoğun bir mücadele verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap