SON DAKİKA
SON DAKİKA

Öncelik

Öncelik ile ilgili tüm haberleri, son dakika Öncelik haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Öncelik haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Öncelik Haberleri

Trabzonspor'da Ndidi iddiası
Trabzonspor
Trabzonspor'da Ndidi iddiası

Öncelikle bonservis maliyeti olmayan isimlere yönelen Fırtına'da, gündemdeki yıldızlardan biri; Ndidi. Leicester City forması giyen 27 yaşındaki Nijeryalı ön liberonun İngiliz ekibiyle olan kontratı bitiyor.

08 Nisan 2024, 14:19
‘Kilo veremiyorum’un 4 nedeni!
Sağlık
‘Kilo veremiyorum’un 4 nedeni!

Öncelikle ve yine önemli bir hatırlatma: Yaşınız, metabolik, hormonal yapılanmanız ve genetik mirasınız ne olursa olsun “kilo almayı engellemek, aldığınız kilolardan kurtulmaktan çok daha kolaydır”! Ve bu arada yine unutmayalım ki “giderek artan kilolar özellikle göbek bölgesinde biriken ve bel çevresini genişleten iç yağlar metabolizmamızın sinsice yavaşlamasına yol açan en büyük düşmanlardır”! Nedenine gelince.

08 Mayıs 2023, 13:58
Sık kullanılan 5 aldatma bahanesi
Gündem
Sık kullanılan 5 aldatma bahanesi

Öncelikle ne olursa olsun aldatmak kötüdür ve bahanesi olamaz. Bazı insanlar aldatmayı bir oyun olarak görüp her ilişkisinde bu yönteme başvururlar.

03 Ocak 2020, 14:44
Öncelik ekonomi
Gündem
Öncelik ekonomi

Başbakan Binali Yıldırım, yeni bir ekonomik reform paketi hazırlandığını açıkladı. Yıldırım, önceliklerinin ekonomi olduğunun da altını çizdi.

08 Mayıs 2017, 16:46
Beyin yorgunluğuna iyi gelen besinler
Sağlık
Beyin yorgunluğuna iyi gelen besinler

Öncelikle iş dışında geçirilen vaktin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Nörolog Uz. Dr. Abdullah Özkardeş, bu sorundan kurtulmak için yememiz

16 Ocak 2017, 14:47

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap