SON DAKİKA



Haber > Gündem > Öncelik ekonomi

Öncelik ekonomi

08 Mayıs 2017 Pazartesi - 16:46




Başbakan Binali Yıldırım, yeni bir ekonomik reform paketi hazırlandığını açıkladı. Yıldırım, önceliklerinin ekonomi olduğunun da altını çizdi.





Başbakan Binali Yıldırım, yeni bir ekonomik reform paketi hazırlandığını açıkladı. Yıldırım, “Artık önceliğimiz ekonomi. Referandum geride kaldı. Bir iki hafta içinde yeni ekonomik paketler ele alınacak. Seçim geçti artık geçim zamanı” dedi. Yıldırım referanduma dair de konuşarak, “Yeni sistemde yüzde 50’yi aşmak için Türkiye’nin her yerinden, her köşesinden destek almak gerekecek, bu da Türkiye’nin birliğini bütünlüğünü pekiştirecek. Uçtaki siyasetler daha fazla merkeze yanaşacak, bunun da toplumsal barışa katkısı olacak” dedi.

BİRLİK BÜTÜNLÜK SAĞLANACAK

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü,  “Bu yönetim sistemi değişikliği Cumhuriyet kurulduğundan beri tartışılıyor. Türkiye açık, kapalı darbeler görmüş. Milli irade kesintiye uğramış. Türkiye, yeni yönetim sisteminde artık arzu etmeyeceğimiz açık-kapalı vesayet odaklarını ortadan kaldırılacak. Bu da sürekli istikrar yaratacak. Kriz değil uzlaşma olacak. Türkiye’nin birliği bütünlüğü sürekli olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap