SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Dervişoğlu; ''Faroz Yalıspor şampiyonluğa oynar!''

Dervişoğlu; ''Faroz Yalıspor şampiyonluğa oynar!''

16 Ağustos 2018 Perşembe - 13:55




Trabzon 1. Amatör Küme ekiplerinden Faroz Yalıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.





Faroz Yalıspor Vira Bismillah

Trabzon 1. Amatör Küme ekiplerinden Faroz Yalıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yalı sahasında Teknik Direktör Gürkan Özçilingir yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmana yöneticilerde katıldı. Birçok oyuncuyla anlaşan mavi-beyazlıların hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getirdiler.

Yeni sezonun hayırlı olmasını söyleyen Teknik Direktör Gürkan Özçilingir: “Biz Yalıspor olarak her zaman zirve hesabı yaparız. Bizim de bu sene amacımız hedefe oynamak. Birkaç eksiğimiz var ancak iyi bir takım kurduk. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen yeni transfer Çağlar Biryol: “Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hedeflerimiz büyük. Bundan sonra da elimizden geleni yapıp mahallemizi ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim” diye konuştu.


Açıklamalarda bulunan futbolcu Çağrı Varol: “Hedefimiz şampiyonluk, bu sene Maçkaspor’dan, Yalıspor’a transfer oldum. Bu sene inşallah burada iyi bir sezon geçireceğiz. İnşallah takımımızda hiçbir oyuncuya Allahım sakatlık yaşatmasın. Dostluk içinde ligimizde en iyi yere gelmek istiyoruz.” dedi.

Yalıspor’un her zaman hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Mavi-beyazlı futbolcu Celil Birşen: “3 yıldır Yalıspor’da oynuyorum. Sıkıntılar olsa da Yalıspor her zaman şampiyonluğa oynamak zorundadır. Bu sene de böyle olacağını düşünüyorum. Geçen seneden daha iyi bir takımımız var. İnşallah bu sezon da şampiyon olup Bal ligine gideriz.” dedi.

TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK

Başkan Yardımcısı Dervişoğlu; “Yeni sezonda yine her zaman ki gibi amacımız şampiyonluk. Adımıza yakışır bir şekilde şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Arkadaşlarımızda bize her türlü desteği sağlıyor. Hep beraber inşallah bu sene mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. 2 takviye daha yapacağız, şu anda 8 tane yeni transferimiz var, 2 transfer daha yaparak transferi tamamlayacağız.”

 YALISPOR AŞKIMIZ BÜYÜK


Açıklamalarda bulunan Faroz Yalıspor Başkan Yardımcısı Cengiz Dervişoğlu; “Bu sene yine sahamızda oynamamız için girişimlerimiz var, şu anda henüz kesin bir şey yok ama haber bekliyoruz. İnşallah istediğimiz olacak. Yalıspor taraftarımızın içindeki umut hep şampiyonluk. Bizde onlarla beraber aynı şekilde bu mahallede doğduk, büyüdük bizdeki Yalıspor aşkı büyük. Biz ASKF sahasında oynamak istiyoruz, ilçe takımları fazla olduğu için amatör maçlar deplasmanlı oldu. Önceden sadece Yavuz Selim’de oynanıyordu maalesef şimdi ilçe takımların isteği üzerine onların sahasında artık deplasmanlı bir lig oldu.” 

KENDİ İMKANLARIMIZLA ÇALIŞIYORUZ

Cengiz Dervişoğlu: “Bence şehir takımlarında maddi destek bulma şansları çok fazla yok. Ama ilçe takımlarına Belediye destek oluyor. Oradaki resmi kurumlar, Kaymakamlar destek oluyor. Fakat biz aynı şehirdeki takım olarak ne Merkez Kaymakamlık’tan ne Belediye’den hiçbir destek alamıyoruz. Kendi imkanlarımızla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Maalesef hep cepten gidiyor. Bu sezon da bayağı maddi bir yükün altına girdik ama gençler spora alışsın, spor yapsınlar diye uğraşıyoruz.”

AMATÖR RUHLA HAREKET EDECEĞİZ

“Önceden amatörde para konuşulmazdı harçlık veriyorduk, yemek veriyorduk önceden bizim dönemimizde gazoz ısmarlarlardı, sütlaç ısmarlardı ama artık Amatörlük lafta kaldı. Şu anda ismi sadece amatör ama bayağı paralar konuşuluyor. Biz bu yıl yönetimimizle bir karar aldık çok fazla paralarla değil gerçek amatör ruhla beraber bir şeyler yapmaya çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız. Bu sene biz elimizden geldiği amatör ruhla beraber mücadele edeceğiz.” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap