SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Arsin’de Sel ve Heyelanın İzleri Siliniyor

Arsin’de Sel ve Heyelanın İzleri Siliniyor

28 Temmuz 2024 Pazar - 17:10




Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sel ve heyelanların yaşandığı Arsin'de heyelan ve menfez temizliği çalışmalarını sürdürüyor.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (TİSKİ) bağlı ekipler, dün etkili olan yağış nedeniyle Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde başlatılan çalışmaları gece boyunca sürdürdü. Yanbolu deresinin taşması üzerine gece yapılan çalışmalarla, karayolu ulaşımında aksama yaşanması ve taşkının çevreye zarar vermesi engellendi. Arsin’in Yolüstü, Işıklı ve Yeşilköy mahalleleri ile Santa grup yolunda heyelan temizliği ile  menfez açma çalışmaları devam ediyor.



EKİPLER MAĞDURİYET YAŞATMADI

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Şiddetli yağışın getirdiği su baskınları ve heyelanlara karşı ekiplerimiz alarm durumundaydı.  İhbarlar üzerine anında harekete geçilerek, ilçe belediyeleriyle koordineli ve kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Temizlik çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor” denildi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap