SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kent Lokantası, 7’den 77’ye bütün Trabzonlulara hizmet veriyor

Kent Lokantası, 7’den 77’ye bütün Trabzonlulara hizmet veriyor

28 Temmuz 2024 Pazar - 14:37




Başkan Kaya: “Kent Lokantamızda, toplumun her kesiminden, her yaş grubundan insanımız yemek yiyebiliyor”





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 12 Temmuz’da açılışı gerçekleştirilen Kent Lokantasının 7’den 77’ye bütün Trabzonlulara hizmet verdiğini belirterek, “Kent Lokantamız, toplumun her kesiminden, her yaş grubuna hizmet verdiğini söyledi.  

Başkan Kaya’nın çok önem verdiği sosyal belediyecilik uygulamalarından olan Trabzon’un ilk Kent Lokantası, 12 Temmuz Cuma günü, Meydan’daki İskenderpaşa Camii karşısında bulunan alanda hizmet vermeye başladı. Açıldığı tarihten itibaren vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemek, 50 TL’ye satılıyor. 



BAŞKAN KAYA: “KENT LOKANTAMIZ, TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP EDİYOR”

Kent Lokantasının, toplumun her kesimine hitap ettiğinin altını çizen Başkan Kaya, “Kent Lokantamız sadece emeklilere veya belirli bir yaş gurubuna hitap etmiyor.  Lokantamızda, toplumun her kesiminden, her yaş grubundan insanımız gelip yemeğini yiyebiliyor. Ailece gelenleri de arkadaş grupları şeklinde gelip yemek yiyenleri de görebiliyoruz. Vakfıkebir’den, Beşikdüzü’nden ve diğer ilçelerimizden yemek için Kent Lokantamıza gelenler oluyor. Dolmuş ücreti veriyor, 4 çeşit kaliteli ve besleyici yemeğini yiyor, bir de şehir turu atmış oluyor, her hâlükârda karlı bir şekilde geri dönüyor” dedi. 



"SAYISIZ TEBRİK VE TEŞEKKÜR ALIYORUZ"

Kent Lokantası uygulaması dolayısıyla her gün sayısız tebrik ve teşekkür aldığını dile getiren Başkan Kaya, “Vatandaşımız, hayatına doğrudan dokunan projeleri takdir ediyor, verilen hizmet için teşekkür ediyor. Onların hayır dualarını almak bizim en büyük ödülümüz. Kent Lokantamızın ardından ilk Halk Ekmek büfemizi de açtık. Önümüzdeki günlerde yine vatandaşlarımızın hayatlarına dokunacak farklı sosyal projelerimizi hayata geçireceğiz. Ortahisar Belediyesi olarak başta sosyal belediyecilik uygulamaları olmak üzere, halkımıza söz verdiğimiz projelerimizi adım adım hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap