SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 10 yıldır eriyen bir ilçe olduk

10 yıldır eriyen bir ilçe olduk

24 Eylül 2013 Salı - 09:06




AK Parti Vakfıkebir İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 10 yıldır Vakfıkebir’in eridiğini





Muhammet TAŞ AK Parti Vakfıkebir İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 10 yıldır Vakfıkebir’in eridiğini savundu. Toplantının açılış konuşmasında Vakfıkebir’in kurtuluşunun 30 Mart 2014 olduğuna dikkat çeken İskenderoğlu, "Bugün itibariyle yerel seçime tam 190 gün var. Geri sayımımızı başlatmış bulunuyoruz. Vakfıkebir’in kurtuluşuna, Vakfıkebir’in mahalle yollarının yapılmasına, Vakfıkebir’in AK Partili belediye ile buluşmasına, hizmetlerin artmasına 190 günümüz kaldı. Bu bizim için bir başlangıç olmalı. Bundan sonra Vakfıkebir’i AK Partili belediye ile buluşturarak AK Parti’nin tüm Türkiye’de yaptığı hizmetleri Vakfıkebir halkına taşıyacağız" dedi. VAKFIKEBİR ERİYOR "Ben, Vakfıkebir Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandırmak için ilçe başkanı oldum. Ben, Vakfıkebir Belediyesi’ni Sayın Başbakan’a hediye etmek için ilçe başkanı oldum" diyen İskenderoğlu, özelikle son günlerde bazı yerel gazetelerde çıkan 'Vakfıkebir eriyor' konulu haber ve yorumlara da değindi: "Doğrudur, tam 10 yıldır Vakfıkebir eriyor. Vakfıkebir’in bir mahallesine dahi asfalt dökülmedi. Vakfıkebir için belediye tarafından bir tane bile proje üretilmedi. Vakfıkebir bunun için eriyor. İlçe sahilinde çevre düzenlemesi yapılamadığı için Vakfıkebir eriyor. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden beri yol çalışması yapıyoruz. Ancak belediye bir karış bile mahalle yolu yapmadı. Vakfıkebir bunun için eriyor." BAŞKAN İNSANLARLA DALGA GEÇİYOR Kemaliye İlkokulu’nun da 2013 yatırım programına alındığına ve projesinin tamamlandığına işaret eden İskenderoğlu, muhalefet partilerinin ilçe başkanlarına da atıfta bulunarak, "Mevcut muhalefet partilerinin ilçe başkanlarının belediyeyi hiç eleştirdiklerini görmedim. Diğer siyasi partilere mensup arkadaşlarımız Vakfıkebir’de oturmuyorlar mı? Acaba onların mahalle yolları asfalt mı?" diye sordu. İskenderoğlu, belediye tarafından verilen taksi plakalarından alınan 1,7 milyar TL’nin yarısı ile mahalle yollarını yapacağına dair söz veren belediye başkanının bu parayı ne yaptığının bilinmediğini iddia ederek, "Belediye başkanı insanlarla dalga geçiyor" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap