SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 28 yıl sonra buluşacaklar

28 yıl sonra buluşacaklar

24 Eylül 2015 Perşembe - 12:22








 Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü iş adamı İbrahim Cevahir, sahibi olduğu Şişli’deki otelinde ani bir kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Başarılı ve hayırsever iş adamı İbrahim Cevahir’in cenazesi ailesinin aldığı kararla yarın Fatih Camii’nden kaldırılacak. Merhum Cevahir’in oğlu Yusuf’un halen hac görevini yerine getirmek için Suudi Arabistan’da olduğu ve bu yüzden cenazenin yarın cuma namazından sonra defnedileceği öğrenildi. İş adamı Cevahir’in cenazesi, Yeniköy’deki aile kabristanlığı’nda 28 yıl önce yaşamını yitiren küçük oğlu Ekrem’in yanına defnedilecek.

HENÜZ 27 YAŞINDAYDI

İş adamı İbrahim Cevahir’in 3 oğlundan en küçüğü olan Ekrem Cevahir, yakalandığı teşhisi konulamayan bir hastalık nedeniyle henüz 27 yaşındayken hayatını kaybetmişti. 1987 yılında yaşamını yitiren Ekrem Cevahir’in adı bugün Kağıthane’de kendi adını taşıyan Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaşatılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap