SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ballı şekerli ölüm joınt

Ballı şekerli ölüm joınt

04 Ocak 2017 Çarşamba - 15:00




Gençlerin zehirlenmesi için geliştirilen yeni yöntem.





Bal, lokum ve şeker gibi yiyeceklere karıştırılabilen aynı zamanda esrar olarak ta değerlendirilen Joint bu günlerde uyuşturucu tacirlerinin yeni gözdesi.

TÜRKİYE YASAKLAMIŞTI

Türkiye her geçen gün yeni bir uyuşturucu madde ile tanışıyor. Afganistan ve Pakistan’da yetişen ‘Joint’te bunlardan sadece birisi! Birleşmiş Milletler’in 1925'te Cenevre'de düzenlediği Narkotik Maddelerin Kontrolü Kongresi'nde tehlikeli ve yasadışı maddeler listesine Joint’in esrar maddesi olarak eklenmesini isteyen iki ülke Türkiye ve Mısır'dı.

İSTİHBARAT UYARDI

Uzun yıllar Türkiye’den uzak kalan bu ölümcül madde için tacirler, şimdi kolları sıvamış durumda. İstihbarat birimleri de Pakistan ve Afganistan’da üretilen bu ölümcül maddenin Güneydoğu’dan Türkiye’ye sokularak Karadeniz Bölgesi’nden batı illerine gönderilmek istendiği bilgisini alarak güvenlik güçlerini uyardığı ortaya çıktı.


ÖĞRENCİLER DİKKAT

Özellikle gençlere yönelik satılması planlanan bu maddenin bal, lokum ve şekerlere karıştırılarak, talep üzerine okul önlerinde satılabileceği iddia edildi. Polis ve Jandarma ekipleri de gençleri bu tarz uyuşturucu bir maddeden şüphelendikleri durumda mutlaka 155 polis veya 156 jandarma hattına ihbarda bulunmalarını istedi.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap