SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Genç Kireçhane'de

Başkan Genç Kireçhane'de

05 Mart 2015 Perşembe - 16:43




Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.





Her hafta düzenli olarak mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve bu ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunları hakkında bilgi alan Av. Ahmet Metin Genç, bu haftaki ziyaretini Kireçhane Mahallesi'ne yaptı.

Sorunları Yerinde Tespit Ediyoruz

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu ve idare amirleri ile birlikte Kireçhane Mahallesi’ni ziyaret eden. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Programlarımız çerçevesinde her hafta yaptığımız ziyaretler kapsamında bugün Kireçhane mahallemizi ziyaret ettik. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görerek tespitlerde bulunduk. Biz Belediye olarak vatandaşımızı bizim ayağımıza getirmek yerine vatandaşın ayağına giderek sorunlarını yerinde görmek ve bu sorunları ivedilikle halletmek için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da bu ziyaretlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızla görüş alış verişinde bulunarak güzel sonuçlar elde ediyoruz. Bir taraftan vatandaşımızla bir araya geliyoruz, bir taraftan da mahallelerde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı denetliyoruz. Eksik gördüğümüz hususları tespit ediyoruz ve varsa eksikliklerin giderilmesi noktasında da gayret ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, "Belediye başkanımız sayın Av. Ahmet Metin Genç bize seçilene kadar değil seçildikten sonra da sizleri ziyaret edeceğim demişti. Gördük ki sözünde duran bir belediye başkanımız var. Sorunlarımızı yerinde inceleyerek idari amirlerine bu sorunların çözümü noktasında talimat vermesi bizleri son derece memnun etmiştir. Kendilerine bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap