SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Mezuniyet töreninde evlilik teklifleri peş peşe geldi!

Mezuniyet töreninde evlilik teklifleri peş peşe geldi!

09 Aralık 2023 Cumartesi - 15:15




Bayburt'ta 8 ay süren eğitimlerin ardından mezun olan 461 Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencisi, meslek yeminlerini edip, kep attı. Mezuniyet heyecanı yaşayan polis adayları, mutluluklarını kep attıktan sonra birbirlerine sarılarak kutladılar. Meslek yeminin edilmesinin, keplerin atılmasının ardından bazı polis adayları ise kız arkadaşlarına evlilik teklif ederek, çifte mutluluk yaşadılar.





Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 29'uncu dönem mezunlarını verdi. Polis adayları için bugün Anadolu İmam Hatip Lisesinin spor salonunda ailelerin de katılımıyla mezuniyet töreni yapıldı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle salonda düzenlenen törene, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Talha Övet, il protokol üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve aileler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, dönem birincisi Hüseyin Kulak mezunlar adına konuşma yaptı. "En büyük sevdamız olan vatanımıza hizmet etmek amacıyla, bizlere layık görülen bu şanlı üniformayı giymenin gururunu yaşıyoruz" diyerek konuşan Kulak, arkadaşlarıyla birlikte hep bir ağızdan meslek yeminini etti.

"Bizim ülkümüz vatandır, topraktır, bayraktır. Eğer bu uğurda öleceksek, öleceğiz. Canımızı feda etmekten çekinmeyeceğiz" diyerek konuşan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel yeni mezunları tebrik ederek, 461 mezuna yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulundu. Öğrencilerin aldıkları üst düzey eğitimle görevlerini layıkıyla yapacaklarını vurgulayan Günel, "POMEM'i başarıyla bitiren 461 öğrencimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz aldıkları üst düzey eğitim ve çalışma isteğiyle görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Emniyet teşkilatının bütün birimlerinde önemli görevler almaya hazırlanan genç meslektaşlarım, görevinizi layıkıyla yapabilmeniz için amirleriniz ve hocalarınız sizleri her türlü duruma karşı hazırladılar. Mesleğin inceliklerini, hassasiyetle takip etmeniz gereken kuralları size anlattılar. Sizlerin almış olduğu eğitim; en iyi ve en kapsamlı eğitimlerden biri olduğu tartışmasız bir gerçektir. Bizim ülkümüz vatandır, topraktır, bayraktır. Eğer bu uğurda öleceksek, öleceğiz. Canımızı feda etmekten çekinmeyeceğiz. Allah yar ve yardımcınız olsun, yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap