SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bizim sorunumuz korsan sürücüler

Bizim sorunumuz korsan sürücüler

10 Mart 2013 Pazar - 09:35




Öğrenci Servis İşletmecileri Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda dernek başkanlığ





Adem Yılmaz Öğrenci Servis İşletmecileri Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda dernek başkanlığına oy birliğiyle Murat Kaya seçildi. Murat Kaya başkanlığındaki yönetim kurulu; Savaş Keleş, Gürkan Kalfa, Baki Bahadır, İsmail Ulubay, Murat Katipoğlu ve Selami Sürül’den oluştu. Genel kurulda konuşan Kaya, "Trabzon Belediyesi güzergah izin belgesi ile öğrenci servis işletmeciliği yapan esnaf arkadaşlarımızla birlikte dernek faaliyetlerine başladık. İlerleyen günlerde kamuoyunu bilgilendirecek faaliyetlerimiz devam edecektir. Şu an önümüzdeki en büyük sorun ise korsan sorunudur. Korsan servis taşımacılık sorununun çözümü için elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi. Servis Minibüsçüleri Odası Başkanı Tayyar Demir’in de katıldığı genel kurulda gündemdeki en önemli konulardan biri de servis minibüslerinin sayısının artırılıp artırılmayacağı konusu vardı. Demir, "Önümüzdeki günlerde belediye ile yapacağımız görüşmede 235 sayısı 236 yapılacaksa biz masadan kalkacağız. Bizim kararımız kesindir. Bugün sayı 10 artarsa yarın 20 artar. Bizim en önemli sorunlarımızın başında plaka sorunu vardır. Biz kullanılmayan bir harfin bize tahsis edilmesini istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap